• Mon - Fri 8.30 AM - 4.30 PM
  • 771 W Atlantic Blvd Pompano Beach, FL 33060
  • +1 954-788-2900
  • Mon - Fri 8.30 AM - 4.30 PM
  • 771 W Atlantic Blvd Pompano Beach, FL 33060
  • +1 954-788-2900

Båtsemester Hos Oss

Båtsemestra i Florida!Boats International Group
Så gott som var vecka får vi besök av såväl nya som gamla kunder som passar på att semestra i solsäkra Florida samtidigt som de tittar på båtar.

Vi välkomnar handlare och privatpersoner att komma över för en spännande upplevelse, båtfärder på de milslånga kanalerna och kanske till och med en veckoutflykt med båt till närbelägna Bahamas (dit man kör på ca 4 timmar med båt).

Vi har under året byggt ut vår marina ytterligare 3,000 kvadratmeter och håller för fullt på att fylla upp våra ytor med prisvärda båtar till försäljning. Kom förbi på en kopp kaffe, provkör de båtar ni fastnat för, och känn er som hemma hos oss.

Boats International Travel Lift
Bo i Villa m. Sjötomt
Vi äger ett extra hus som vi har till uthyrning mitt i centrala Pompano Beach. Huset har 3 sovrum, pool, och egen brygga där vi med fördel kan inkvartera er tilltänkta båt under er vistelse så att ni redan här kan börja njuta Hus m sjötomtav er nya investering. Huset är komplett möblerat med stort kök, jacuzzibadkar, 2 badrum, dusch, egen pool på baksidan med gott om plats för soldyrkan – antingen vid poolkanten eller på den privata båtbryggan till vilken bara ni har tillgång under ert besök. Från husets brygga till utloppet till Atlanten tar det bara 20 minuter – paradiset ligger runt hörnan med andra ord.

Boka Flyg Billigt med Mrjet.se Bästa priser på flygstolar hittar ni oftast hos www.mrjet.se Vi rekommenderar att ni bokar resan till Miami då det oftast är lättare att få bra priser dit. Fort Lauderdales flygplats är alternativ #2 – dit det dock krävs fler flyg-
byten.

Mrjet.se

Hyr lägenhet med Krypavstånd till Havet
Sedan mer än 10 år tillbaka så väljer många nya och gamla kunder att hyra in sig hos gästvänliga Southern Seas Resort under deras Floridavistelse. Southern Seas ligger 10 minuters bilväg från vår marina och ca 20 minuter norr of Fort Lauderdales Internationella flygplats. Stan, eller rättare sagt byn som Southern Seas ligger i heter Lauderdale-by-the-Sea – en mysig, gemytlig, och rogivande oas mitt i mångmiljon-städerna runt i kring.Southern Seas Resort

Southern Seas Resort

Southern Seas Resort

Florida Hyrbil

Hyrbil – Ett Måste (Boka Billigt Hemifrån med Holidayauto.se)
I bilens hemland kommer man inte långt utan fordon. Det är nästan alltid både billigare och mer förmånligt att boka hyrbil hemifrån Sverige innan resan då det då allt som oftast ingår alla de försäkringar och avgifter som annars måste betalas i tillägg om man väljer att boka på plats. Många kunder väljer att ta taxi Holiday Autostill huset eller hotellet och hämta upp hyrbilen på ett lokalt utlämningsställe dagen efter (20-timmars resa med ankomst mitt i natten kan göra den mest erfarna bilföraren förvillad).

Hyrbils-partner
Paradiset