Välkommen till Boats International och Boatexport.com

Boats International, som grundades 1989, är beläget i Pompano Beach, Florida – strax norr om Fort Lauderdale – i hjärtat av vad som kallas “the Yachting Capital of the World”.

Boats International Group
Under de gångna decennierna har vi, köpt, sålt, och exporterat tiotusentals båtar världen över – med fokus på Europa, Skandinavien, och Sverige. Även om vi fokuserar på att marknadsföra och sälja våra egna båtar så hjälper vi så gott som dagligen svenska kunder med att hitta och frakta hem båtar som står hos andra handlare likaväl. Vi äger och driver ett eget, licensierat fraktbolag, boatexport.com, som erbjuder oceanfrakt-service till destinationer runt om i världen. Om du hittat båt själv och vill ha hjälp med till exempel lokaltransport i USA till hamn, besiktning, krympplastning, vaggbygge, köpa till trailer, CE-märkning, oceanfrakt till Sverige så är det oss du skall kontakta. Vi hjälper även till med att ta fram båtar efter önskemål och kan som mäklare erbjuda att hantera själva affären för dig, om så önskas.

04fw328ps
06SR290SSps
05formula34pcps
Cranchi31-0001ps
06sr4455ps
12rink260-001ps
12bayliner198-01ps

De flesta av de båtar som vi saluför finns annonserade på boats.com boattrader.com och eBay.com med USA-priser, dvs i US Dollar fritt vår marina i Pompano Beach. EU-kunder kan se vårt utbud på Boatshop24.com (dessa prizer inkluderar alla hemtagningsavgifter till Göteborg, frakt, tull, moms, och ev. CE). Vi håller mycket konkurrenskraftiga priser på båda sidor av Atlanten.

Vi KAN Båtar och Export är Vår Specialitet!

Båtar i Lager